четвер, 28 лютого 2019 р.


В кінці грудня відбувся районний етап змагань “Шкільна баскетбольна ліга України 3х3 серед дівчат. Участь у турнірі взяло 4 команди старшої вікової групи(дівчат 2002-2003 р.н.) та 7 команд молодшої вікової групи( дівчата 2004-2005 р.н.)
В молодшій віковій групі Мурафську ЗОШ І-ІІІ ст. представляли 2 команди дівчат: Ігри в групах закінчилися з такими результатами.
              Мурафа1-Козіївка 1:3
              Мурафа1- Краснокутська гімназія 1:0       
             Краснокутська гімназія-Козіївка  3:2                                                                                                                 
Таким чином команди в групі набрали однакову кількість очок, але на жаль за різницею мячів наша команда опинилася на останньому місці в групі. Команду Мурафа1 представляли( Довженко Яна 8 кл    Медяник Анжеліка, Вюнник Настя, Василега Настя всі 7 кл )   
Мурафа 2 в своїй групі програли команді Костянтинівка 4:0 та Краснокутській школі №2 11:1 . Команда Мурафа2 сформована на базі дівчат 6 класу, а саме Вюнник Вікторії, Левченко Інни, Різак Сніжани та Медяник Олександри 7 кл. Обидві команди залишилися без медалей, але з великою перспективою на майбутнє, адже дівчата грали з суперницями на 2-3 роки старшими за них.               
В старшій віковій групі участь взяло 4 команди. Мурафську ЗОШ І-ІІІ ст. представляли учениці 11 класу (Вюнник Алла, Юхно Маргарита, Бідило Таня, Іващенко Анастасія.) Результати змагань:
 Мурафа – Козіївка 8:0                                                                                                                         
 Мурафа -  Краснокутська гімназія 11:4
 Мурафа – Пархомівка 11:3
Таким чином дівчата Мурафської ЗОШ І-ІІІ ст. стали переможцями турніру, показавши красиву, змістову та якісну гру. Тепер Мурафська ЗОШ І-ІІІ ст. готується до обласного зонального етапу який пройде в м. Валки.
Команди підготував вчитель- Сургай В.В.                                                                                 

Немає коментарів:

Дописати коментар