неділю, 18 березня 2018 р.

Участь у чемпіонаті Краснокутського району з баскетболу. Кубок О. Скоробагатька



27 січня на базі Пархомівської ЗОШ I-III ступенів відбувся баскетбольний турнір присвячений пам’яті трагічно загиблого випускника місцевої школи Скоробагатько Олександра. Участь у турнірі прийняли 5 команд хлопців (Мурафська ЗОШ I-III ст. , Пархомівська ЗОШ I-III ст. , КостянтинІвська ЗОШ I-III ст. , Олексіївська ЗОШ I-III ст. , Колонтаївська ЗОШ I-III ст. ) та 3 команди дівчат ( Мурафська ЗОШ, Пархомівська ЗОШ, Колонтаївська ЗОШ). На жаль, на турнір не змогла приїхати команда хлопців та дівчат з Козіївської ЗОШ, які є одними з лідерів баскетболу на Краснокутщині. Турнір проводився за круговою системою. В запеклій боротьбі визначились переможці та призери турніру.
   Серед хлопців призові місця розподілились наступним чином:
        І місце – Мурафська ЗОШ І-ІІІ ст.
       ІІ місце – Костянтинівська ЗОШ І-ІІІ ст.
       ІІІ місце – Пархомівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Серед дівчат призові місця розподілились так:
       І місце – Мурафська ЗОШ І-ІІІ ст.
       ІІ місце – Пархомівська ЗОШ І-ІІІ ст.
       ІІІ місце – Колонтаївська ЗОШ І-ІІІ ст.
Кращим гравцем турніру було визнано Сургая Максима(Мурафська ЗОШ), кращим бомбардиром турніру став Вовченко Костянтин (Мурафська ЗОШ). Серед дівчат кращий гравець – Юхно Маргарита, кращий бомбардир – Вюнник Алла.
Підводячи підсумки змагань, хочу зазначити, що другий рік  поспіль, головний приз турніру, перехідний кубок, як серед хлопців так і серед дівчат, відправився до села Мурафа. Команди підготував вчитель Мурафської ЗОШ Сургай В.В. Вітаєто з перемогою!



2 коментарі:

  1. Шановний Віталію Володимировичу, знаючи Вашу відданість справі та професіоналізм, ні на мить не було сумніву у перемозі Ваших вихованців. Прийміть найщиріші вітання. Успіхів!

    ВідповістиВидалити